Telefoonnummer

0513-624914

E-mail

info@praktijkwaterlander.nl

Openingstijden

Ma&Wo 9-18.30 uur Di&Do 9-17.00 uur

Heb je fysieke kwalen of ongemakken waar maar geen verbetering in lijkt te komen? Heb je traumatische ervaringen waarvan je nog steeds de gevolgen ondervindt? Zit je vast in bepaalde patronen waar je maar moeilijk van kunt loskomen? Dan kan Access Body Process® een mooie mogelijkheid zijn om je te helpen hier verandering in te brengen.

Hoe werkt het?

Access Body Process® is een vorm van energetisch lichaamswerk die de energieën in het lichaam activeert en zo het lichaam uitnodigt veranderingen in gang te zetten. Het stimuleert je lichaam zich te ontdoen van blokkades, trauma en fysieke ongemakken, zodat de energie weer volledig door je lichaam kan stromen. En er weer ruimte, rust en ontspanning ontstaat.

Access Body Process® werkt middels aanrakingen van het lichaam. Bij sommige processen zijn er vaste punten op het lichaam die ik aanraak om een specifieke energie te activeren. Bij andere processen volg ik de energie in je lichaam naar die plekken waar dat het meeste nodig is.

Lichaamsprocessen

Access Body Process® kent veel verschillende lichaamsprocessen. De processen die ik toepas zijn: TSS, Zero Sum of Trauma, Circuitry en BMM. Het zijn lichaamsprocessen die je helpen om trauma – emotioneel, fysiek en mentaal – los te laten en om patronen los te laten die je niet meer dienen.

TSS kan je helpen wanneer je vastzit in een soort loop na een trauma, wanneer je steeds terugkeert naar het trauma en ermee bezig blijft. TSS strijkt als het ware de lus glad, zodat je het trauma kunt loslaten. Het kan hierbij gaan om emotioneel trauma, maar ook om fysieke klachten als gevolg van trauma of letsel.

Zero Sum of Trauma kan je helpen het effect van meervoudig trauma (trauma of letsel dat zich herhaaldelijk voordoet in je leven) op lichaam en geest ongedaan te maken.

Circuitry is een proces dat je kan helpen om circuits in je lichaam te herstellen die zijn beschadigd. Bijvoorbeeld een circuit in je huid die is beschadigd door een snee van een operatie of een beschadigd circuit als gevolg van een hartinfarct of beroerte. Maar ook circuits die beschadigen door een soort van kortsluiting die ontstaat als je vastzit in bepaalde patronen. Het combineren van Circuitry met TSS tijdens het doen van de Access Bars® kan een diepgaand effect hebben bij mensen met autisme, ADD, ADHD en OCD.      

Het lichaamsproces BMM helpt je bij het loslaten van patronen in je leven die je niet langer dienen. Patronen die zijn ontstaan doordat jij je bent gaan aanpassen aan de wereld om je heen en je bent gaan afstemmen op anderen. Dergelijke patronen zetten zich vast in je lichaam en BMM kan je helpen om dat los te laten, zodat je dichter bij jezelf kunt komen.