WhatsApp Telefoonnummer

+31622284049

E-mail

info@praktijkwaterlander.nl

Openingstijden

Ma 8.30 – 18.00 uur, Wo 8.30 – 18.00 uur, Do 8.30 – 17.00 uur

Wat is Reiki

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Met Reiki wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam met een veronderstelde vorm van levensenergie wordt behandeld.
Het bevordert het natuurlijke genezingsproces, vitaliseert lichaam en geest, herstelt harmonie tussen lichaam en geest, werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel, brengt energiehuishouding in evenwicht, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning, ontgift het lichaam, past zich aan de natuurlijke behoeften van de ontvanger aan, werkt proces versnellend.

Hoe werkt het?

Reiki brengt het gehele lichaam en het energieveld rondom het lichaam in balans en vermindert fysieke en emotionele klachten. Het ondersteunt het zelfgenezende vermogen, zodat de energie die in en om het lichaam stroomt in de juiste trilling wordt gebracht. Reiki brengt mensen weer in harmonie met zichzelf.

Wat kan Reiki voor je doen?

Reiki helpt met o.a:

  • Pijnvermindering of pijn die helemaal verdwijnt;
  • Het aanspreken van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam;
  • Het activeren van jouw immuunsysteem.

Hoe vaak mag je Reiki doen?

Gemiddeld genomen zijn er 7 behandelingen nodig om een klacht (mentaal of fysiek) op te kunnen lossen met Reiki. Deze kunnen wekelijks plaatsvinden of als je dat beter past, 1x in de 2 of 3 weken. Dit zijn de richtlijnen, maar ik wijk hier ook wel eens van af. Maar net hoe het uit komt.