WhatsApp Telefoonnummer

+31622284049

E-mail

info@praktijkwaterlander.nl

Openingstijden

Ma 8.30 – 18.00 uur, Wo 8.30 – 18.00 uur, Do 8.30 – 17.00 uur

Access Bars

Loopt je hoofd soms over en lijkt het allemaal teveel? Voel je je gestrest of gespannen? Raak je jezelf soms kwijt in je werk of je privéleven? Kun je wel wat meer rust en ontspanning gebruiken? Dan zal een Access Bars® behandeling je zeker aanspreken! Want hiermee kun je weer meer rust en ruimte creëren bij jezelf. 

Hoe werkt het?

Bij een Access Bars® behandeling lig je op een behandeltafel en raak ik 32 punten op het hoofd zachtjes aan, waardoor de energie gaat stromen. Door deze aanraking laat het lichaam overtollige gedachten, blokkades, emoties en oordelen los die in jou opgeslagen zijn. Je ontlaadt zo op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. En er ontstaat weer ruimte en rust in je hoofd. Je laat dus zowel emotionele als lichamelijke ballast los. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd. En dat geeft ruimte en rust. 

Resultaten

Na een Access Bars® behandeling kun je zowel mentaal als fysiek veranderingen gaan ervaren. Ze zijn het sterkst waarneembaar zo’n 3 tot 4 weken na de behandeling.

De meest gehoorde resultaten zijn:

– mijn hoofd is zoveel lichter
– ik slaap beter, heb meer innerlijke rust
– het voelt niet meer zo zwaar, het lijkt makkelijker te gaan
– ik heb meer energie
– ik voel me weer dichter bij mezelf
– ik ben zo ontspannen, voel zoveel rust
– ik ben daadkrachtiger 

Hoe vaak een behandeling?

Hoe vaak je een Access Bars® behandeling wilt ontvangen is geheel aan jou. De een vindt het fijn om regelmatig een behandeling te ontvangen. De ander wacht tot hij of zij zich minder prettig in zijn vel voelt. Je voelt vanzelf wanneer je weer een behandeling wilt ontvangen. Wel is het zo dat bij meerdere behandelingen het resultaat vaak groter is. De mensen die het vaker hebben laten doen, zijn de mensen die de meeste baat hebben bij Access Bars®.