WhatsApp Telefoonnummer

+31622284049

E-mail

info@praktijkwaterlander.nl

Openingstijden

Ma 8.30 – 18.00 uur, Wo 8.30 – 18.00 uur, Do 8.30 – 17.00 uur

Ervaringen

Hieronder lees je een aantal reacties van mensen die al bij Praktijk Waterlander zijn geweest.

Mijn ervaring is, dat je bij Esther in goede handen bent. Je voelt je snel op je gemak bij haar omdat ze gewoon zichzelf is. En ze neemt alle tijd voor je. Ik heb Access Bars® bij haar gedaan, wat een fijne en ontspannen manier is om je eigen groeiproces te ondersteunen. Ik ervaar nu veel meer rust en ontspanning in mijn leven, mede door de hulp van Esther. Een aanrader!

Maaike kwam voor de 2e keer voor de Access Bars® behandeling en heeft gelijk haar derde afspraak gemaakt: “Lieve Esther, het was weer heerlijk om bij jou even tot rust te komen. Even je hoofd met Access Bars® leeg maken. Bedankt en tot de volgende Access Bars®.”

Ervaring van Jack na de Access Bars® behandeling: “Goedemorgen Esther, de dagen na de behandeling moe. Ook ontmoeten van patronen en overtuigingen, terwijl ik er ondertussen ook naar kon en kan kijken. Dit maakt ‘t tastbaarder en luchtiger en minder persoonlijk, waardoor ik wijzigingen kan aanbrengen. Kortom, ‘t effect is best groot en constructief. Werkt ook nu, na 1 week, nog steeds door. Ik beveel de behandeling dan ook van harte aan.
Thnx!”

Wil heb ik gehandeld met Dorn Therapie, Schröpfen en Breuss massage: “Ik ben in de praktijk van Esther terechtgekomen omdat ik na behandelingen elders nog altijd klachten bleef houden, met name in mijn onderrug met uitstraling in mijn bil en been. Esther merkte op dat er lengteverschil in mijn benen was. Na de eerste behandeling voelde ik direct resultaat, met name de pijn in mijn been was weg. Daarna nog twee behandelingen gehad, met super resultaat. Ik zal zeker zo nu en dan deze praktijk weer opzoeken voor ‘onderhoud’! Bovendien is Esther een hele vriendelijke vrouw, die de tijd neemt en relaxed te werk gaat.”

Robbert is een leuke vriendelijke en bijzondere jonge man. Robbert heeft adhd en pdd nos en beschrijft wat de holistische massage met hem doet: “Mijn ervaring is dat de massage erg ontspannend is en fijn. Ik word er erg rustig van. Ze masseert mijn voeten, benen, rug, schouders en mijn hoofd.”

Willem: “Het grootste merkbare verschil is dat ik altijd koude voeten heb. Na een behandeling zijn ze tenminste 10 uur warm. Bovendien zijn onder andere door voetreflex massage mijn problemen met galblaas/stenen en alvleesklier uiteindelijk opgelost. Wel in combinatie met aangepaste voeding.”

Met de Kerst kreeg ik zo’n leuk kaartje van Roelie met daarin het volgende verhaal: “Ik schrijf dit een dag na de 1e behandeling van jou en wat ben ik blij! Gisteren deed mijn hele lijf echt zeer, maar vandaag is het super, het lopen gaat echt een stuk beter, meer ontspannen. Na de fysiotherapie en chiropractie, wat me toch weinig verbetering heeft opgeleverd, heb ik het dus nu gevonden. Je hebt gezegd dat de therapie bij je moet passen. Ware woorden. Hopelijk blijft het zo goed voelen! Tot volgend jaar in ieder geval!” Roelie heb ik behandeld met Dorn Therapie.

Marja: “Ik heb hele goede ervaringen met Esther en de Dorn Therapie. Ik had veel last van mijn rug en heb hier ook wel andere behandelingen voor gehad. Maar altijd kwam de pijn weer terug en dan vooral onder in de rug. Tot iemand mij attendeerde op de Dorn therapie van Esther. Er werd me verteld dat bijna ieder mens beenlengteverschil heeft en dat daardoor veel klachten ontstaan, zoals rug- en nekklachten. Aangezien mijn rugklachten zeer heftig waren, dacht ik: het is altijd het proberen waard. Na de eerste behandeling had ik nog circa 3 dagen last, maar daarna had ik geen last meer. Ik heb een aantal behandelingen gehad en het gaat steeds beter. Ik heb eigenlijk geen rugklachten meer en dat is natuurlijk geweldig!”

Willem: “Ongeveer 1 jaar geleden las ik een leuk artikel in de Heerenveense Courant, omtrent de nieuwe praktijk van Esther Waterlander. Op dat moment had ik al langere tijd van een pijnlijke plek op mijn rug, waarschijnlijk veroorzaakt door de aanwezigheid van galstenen. Naar aanleiding van dit artikel dacht ik: ik bel eens op wat de mogelijkheden zijn. Het telefoongesprek met Esther was uitnodigend en prettig, dus gelijk een afspraak gemaakt en kon al binnen een paar dagen terecht. Na kennismaking vroeg ze of ik mijn schoenen en sokken uit wilde doen, enigszins verbaasd, ik dacht dat ik voor mijn rug kwam. Al gauw werd duidelijk dat Esther eerst naar mijn beenlengteverschil wilde kijken en inderdaad, ik stond een beetje scheef! Dit was al een heel lange periode en ik wist niet dat dit rechtgezet kon worden. Met wat eenvoudige oefeningen en drie behandelingen stond ik voor het eerst in 30 jaar weer recht. De basis natuurlijk om pijn in de rug te verminderen. Na een aantal behandelingen ging mijn pijn in de rug weg. De totale behandeling is in de loop van het jaar nu helemaal op mijn eigen situatie afgestemd en Esther heeft daar de juiste remedie voor! Nu bezoek ik de praktijk nog 1 tot 2 maal per maand, om alles in goede conditie te houden en de stress van alledag aldaar achter te laten.”

Liza: “In een plaatselijk weekblad las ik over een open dag bij praktijk Waterlander. Het artikel sprak me aan en ik maakte een afspraak. Mijn nek en schouderklachten werden veroorzaakt door stress en overbelasting (wat je zelf ook wel weet, maar liever ontkent. Esther heeft mij diverse behandelingen gegeven om het beenlengteverschil op te heffen, waardoor je weer rechtop staat en loopt. Daarna worden de overbelaste spieren geschröpft en gemasseerd met een heerlijke olie. Het voelt echt heerlijk, je komt helemaal tot ontspanning onder haar handen .Het is echt een cadeautje voor jezelf. Ook kun je bij haar terecht voor voedingssupplementen.” 

Wietse: “In mei 2012 melde ik me na een afspraak bij mijn huisarts. Ik legde haar uit dat ik klachten had in mijn nek, stramme stijve nek met uitstraling naar mijn rechterarm en dat het knap pijn doet. De dokter stuurde me vlot door naar de fysiotherapeut. Gelijk een afspraak gemaakt met de fysiotherapeut en ik kon deze week nog terecht. Na de eerste keer dat ik een behandeling had gehad ging het inderdaad beter. En de tweede keer ook. Maar over was het niet, telkens kwam de klacht waar ik voor gekomen was terug. Na tien keer geweest te zijn stelde de fysiotherapeut vast dat ik wel eens een nek hernia kon hebben. Ik schrok hier van en maakte wederom een afspraak met mijn huisarts. Conclusie was, doorsturen naar het ziekenhuis en die moesten maar verder kijken wat er hier nu aan de hand kon zijn met mijn nek en of het inderdaad een nek hernia betrof. Ik vroeg of Dorn Therapie iets voor mij kon betekenen. Mijn dokter vertelde me: ‘Als ik jou was, zou je het kunnen proberen, want eerlijkheidshalve, ik heb er wel van gehoord, maar of het effect heeft zou ik niet weten, daarvoor is het me te onbekend.‘ Ik heb een afspraak gemaakt met mevrouw Waterlander, ik kon een week later al bij haar terecht. Mooi dacht ik, hoe sneller ik geholpen ben, des te sneller ik ook van mijn nekklacht af was. Ik ben geweest en heb me overgegeven aan de Dorn-behandeling die overigens een uur duurde in tegenstelling tot 20 minuten bij de fysiotherapeut. Ik moest er zelf ook nog wat voor doen en dat was grappig, ‘pendelen’ noemde ze dat. Ik ben maar twee keer geweest bij mevrouw Waterlander om te ‘pendelen’ zal ik maar zeggen, maar nooit weer last gehad van mijn ‘vermoedelijke nek hernia’.”

Henny: “In 2011 ben ik via een advertentie in de krant in contact gekomen met Esther Waterlander. Zij behandelt mensen d.m.v. Dorn Therapie. Ze kon mensen helpen met o.a. rugklachten. Mijn nieuwsgierigheid was al snel gewekt en ik ben naar de open dag gegaan. Ik loop al jarenlang met lage rugklachten. Er zijn bij mij een aantal jaar geleden 3 wervels vastgezet d.m.v. botsegment en schroeven. Ik ondervind veel hinder in mijn dagelijkse bezigheden en ben hierdoor helaas afgekeurd. Ik heb altijd erg veel medicijnen moeten slikken o.a. morfine, Vooral als ik weer een pijnpiek(aanval) had. Deze pieken kwamen met regelmaat van de klok terug. Helaas kunnen de artsen hier niets meer voor mij doen, de enigste optie was de pijnpoli. Nadat ik een korte behandeling had gehad met de open dag voelde ik direct verlichting, wat heel erg bijzonder was. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Omdat ik zo reageerde op deze behandeling heb ik al vrij snel een afspraak gemaakt. Mijn motto: ik kan er alleen maar beter van worden. Na de behandeling voelde ik me zoveel beter. De pijnklachten waren aanzienlijk verminderd. Heel erg bijzonder wat Esther met deze therapie bereikt. Mijn pijnpieken(aanvallen) heb ik met dank aan Esther in de hand. Al jaren van alles geprobeerd, maar deze therapie werkt echt!!! Ik ben Esther zeer dankbaar.”